Medicina Interna si Gastroenterologie

Gastroenterologia se ocupă cu prevenirea, depistarea, diagnosticarea, tratarea și recuperarea pacienților după afecțiuni ale tubului digestiv și ale organelor anexe. Această specialitate include și hepatologia, pancreatologia, precum și endoscopia digestivă.Semnele îngrijorătoare pe care ți le transmite aparatul digestiv nu sunt de ignorat.

barbati - femei

Colonoscopie si Gastroscopie

O colonoscopie este un examen endoscopic folosit pentru a căuta modificări – cum ar fi țesuturile umflate, iritate, polipi sau cancer – în intestinul gros (colon) și rect. Explorarea vizuala a unei cavitati, naturale sau nu, prin intermediul unui tub optic dotat cu un sistem de iluminare numit endoscop.

barbati - femei

Diabet Zaharat,Nutritie si Boli Metabolice

Cabinet Diabet Zaharat,Nutritie si Boli Metabolice Drobeta Turnu Severin | Elixir Medical Clinic Diabetul este o boala care apare atunci cand corpul nu produce sau nu foloseste hormonul insulina in mod corespunzator. Acesta provoaca o cantitate prea mare de glicemie (zahar) in sange.

barbati - femei

Optica Medicala

Cabinet Optica Medicala Drobeta Turnu Severin | Elixir Medical Clinic Optica medicală se referă la toate produsele care au ca scop corecția vederii sau protecția globului ocular.

barbati - femei

Medicina Muncii

Cabinet Medicina Muncii Drobeta Turnu Severin | Elixir Medical Clinic Medicina Muncii este specialitatea medicală care studiază relația om-muncă, adaptarea omului la muncă și potrivirea tipului de muncă cu persoana care o efectuează. Această specialitate medicală reunește cunoștințe din toate celelalte specialități medicale. Medicina muncii se ocupă cu prevenția, diagnosticarea și managementul bolilor profesionale și a celor legate de profesiune, a accidentelor de muncă, precum și cu promovarea sănătății și productivității muncitorilor.

barbati - femei

Neurologie

Cabinet Neurologie Drobeta Turnu Severin | Elixir Medical Clinic Neurologia este specialitatea medicala care se ocupa cu diagnosticarea si tratamentul afectiunilor sistemului nervos (encefal, maduva spinarii, nervi periferici). Pentru acuratetea diagnosticului dat, medicul neurolog poate indica urmatoarele investigatii : punctie lombara si analiza lichidului cefalorahidian, electroencefalograma (EEG), electromiograma (EMG), examen radiologic (radiografie de craniu si de coloana vertebrala), Doppler vascular cervico-cerebral, tomografie cerebrala, rezonanta magnetica nucleara (RMN) cerebrala sau de maduva spinarii.

femei - barbati

ORL

Cabinet ORL Drobeta Turnu Severin | Elixir Medical Clinic ORL este prescurtarea termenului otorinolaringologie, care desemnează ramura medicală cu ajutorul căreia sunt prevenite, diagnosticate şi tratate afecţiunile urechii, nasului, gâtului, căilor respiratorii superioare și sinusurilor.

femei - barbati

Chirurgie Plastica

Chirurgie plastica si estetica Drobeta Turnu Severin | Elixir Medical Clinic Prin definitie, chirurgia plastica semnifica orice procedura care presupune reconstructia sau modificarea aspectului sau formei unei parti a corpului. Termenul provine din limba greaca - "plastikos", ce semnifica modelarea sau schimbarea formei, marcand esenta acestei specialitati chirurgicale : sculptura, modelarea, reconstructia.

barbati - femei

Ginecologie

Cabinet Ginecologie Drobeta Turnu Severin | Elixir Medical Clinic Ginecologia se ocupă cu depistarea, diagnosticarea, tratarea și recuperarea diferitelor afecțiuni ale aparatului genital feminin, precum și a celor care implică hormonii sexuali feminini. Fac obiectul ginecologiei, între altele, menstruația, menopauza, contracepția, afecțiunile sânului, ale uterului, ale ovarelor, ale trompelor uterine, infertilitatea.

femei

Dermatologie

Cabinet Dermatologie Drobeta Turnu Severin | Elixir Medical Clinic Pielea este cel mai mare organ al corpului și acționează ca o protecție a organismului față de agresiunile mediului înconjurător. Multe probleme dermatologice grave nici nu dor nici nu sunt vizibile pentru un ochi de nespecialist, iar orice bubă mică se poate transforma într-una mare. Să mergi la un specialist în problemele pielii este esențial pentru a obține un diagnostic prompt, corect și un tratament dermatologic care să funcționeze.

femei

Medicina Interna

Cabinet Medicina Interna Drobeta Turnu Severin | Elixir Medical Clinic Medicina interna este specialitatea medicala care vizeaza prevenirea, diagnosticul si tratamentul bolilor care afecteaza unul sau mai multe organe interne la adulti. Consultatia de medicina interna reprezinta o evaluare complexa, globala, aceasta ramura medicala situandu-se la intersectia pneumatologiei, cardiologiei, gastroenterologiei si nefrologiei.

barbati - femei

Cardiologie

Cabinet Cardiologie Drobeta Turnu Severin | Elixir Medical Clinic Cardiologia este o specialitate medicală care cuprinde studiul bolilor inimii și ale vaselor de sânge. Medicii care s-au specializat în acest domeniu se numesc cardiologi. Aceștia se ocupă de prevenirea, diagnosticarea şi tratamentul numeroaselor boli din acest domeniu

barbati - femei

Urologie

Cabinet Urologie Drobeta Turnu Severin | Elixir Medical Clinic Urologia este ramura medicinei care se ocupă cu studiul, diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor sistemului reproductiv, tractului urinar masculin și tractului urinar feminin.

femei - barbati

Reumatologie

Cabinet Reumatologie Drobeta Turnu Severin | Elixir Medical Clinic Reumatologia este o ramură a medicinei interne care are în prim plan afecțiunile dureroase ale articulațiilor, oaselor și mușchilor. Mai exact, se ocupă cu depistarea, tratarea și recuperarea bolnavilor cu suferințe acute sau cronice ale aparatului locomotor, non-chirurgicale. Aceste afecțiuni sunt denumite la modul general ”reumatism” sau boli reumatice și musculoscheletale.

femei - barbati

Pneumologie

Cabinet Pneumologie Drobeta Turnu Severin | Elixir Medical Clinic Pneumologia este domeniul medicinei care se concentrează pe prevenirea, diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor care afectează sistemul respirator. Cele trei părți majore ale acestui sistem sunt căile respiratorii (nasul, gura, faringele, laringele, traheea, bronhiile și bronhiolele), plămânii și mușchii respiratori (diafragma, mușchii intercostali și mușchii accesori).

femei - barbati

Pediatrie

Cabinet Pediatrie Drobeta Turnu Severin | Elixir Medical Clinic. Pediatria este ramura medicinei ce se ocupa de sanatatea si ingrijirea medicala a sugarilor, copiilor si adolescentilor, de la nastere si pana la varsta de 18 ani.

femei - barbati

Ortopedie

Cabinet Ortopedie Drobeta Turnu Severin | Elixir Medical Clinic Ortopedia este o specialitate chirurgicală care se concentrează pe diagnosticul, tratamentul şi prevenţia afecţiunilor aparatului locomotor. Acest sistem complex este format din oase, articulaţii, tendoane, muşchi şi nervi ce vă permit să fiţi activ şi să vă mişcaţi în libertate. SERVICII MEDICALE MEDIC SPECIALIST ORTOPEDIE - DR. DRAGOMIR RODRIGO

femei - barbati

Oftalmologie

Cabinet Oftalmologic Drobeta Turnu Severin | Elixir Medical Clinic Ce este oftalmologia Oftalmologia este specialitatea care se ocupă cu studiul structurii şi funcţionării ochilor, precum şi a bolilor care îi afectează. Examenul oftalmologic de rutină este foarte important deoarece multe boli oculare sunt asimptomatice și se pot diagnostica doar în urma unui consult de specialitate.

femei - barbati

Endocrinologie

Cabinet Endocrinologie Drobeta Turnu Severin | Elixir Medical Clinic Endocrinologia (de la endocrin + sufixul ologie) este o ramură a biologiei și medicinii care se ocupă de sistemul endocrin, de bolile sale și de secrețiile sale specifice cunoscute sub numele de hormoni.

femei - barbati

Elixir Medical Clinic

Cardiologie, Ginecologie, Urologie, Medicina Interna, Pediatrie, Endocrinologie, Dermatologie, Orl, Pneumologie, Reumatologie, Oftalmologie,Optica Medicala, Neurologie, Chirurgie Estetica si Plastica, Ortopedie,Medicina Muncii, Colonoscopie si Gastroscopie.Va asteptam in noua locatie din Bld. Ion C. Bratianu Nr. 3!

NE GASITI SI PE RETELELE SOCIALE