Microneedling Medical Dermapen 4 Drobeta Turnu Severin - Elixir Medical Clinic
 
 
           
        
  Dermapen 4 – Tratamentul microneedling pentru hiperpigmentare, cicatrici și vergeturi
            Este un dispozitiv de microneedling la nivel mondial. După ce s-a impus și pe piața americană, dar și în Europa, Dermapen 4 este unul din lideri detașati în tratamentul diverselor probleme inestetice ale pielii: cicatrici, vergeturi, acnee, rozacee, căderea părului, riduri, hiperpigmentari, fotoîmbatranire, laxitate, depozite adipoase, sau celulită. Tratamentul cu Dermapen este folosit pentru: riduri ușoare și moderate, laxitate, fotoimbatranire (pete pigmentate, riduri), vergeturi, hiperpigmentari, cicatrici, piele uscată, pori dilatați, vitiligo, alopecii.
            Microneedlingul este o formă de mezoterapie, care se efectuează cu un dispozitiv specializat, în locul tradiționalei seringi. Aparatele de microneedling sunt dispozitive de penetrare transcutanată care crează la nivelul pielii 2 efecte: o injurie superficială, rapid reversibilă care declanșează la nivelul pielii un răspuns de vindecare cu stimularea sintezei de colagen și elastină și al 2 efect este crearea prin înțepare de multiple canale permeabile pentru substanțele active aplicate pe piele în timpul procedurii.
            Tratamentele cu Dermapen 4 constau în injectarea superficială, la nivelul pielii, de substanțe active: farmacologice, aminoacizi, enzime, vitamine, minerale sau extracte din plante. Spre deosebire de o seringă tradițională, cu care se efectuează procedura clasică de mezoterapie, Dermapen 4 utilizează un sistem de 16 ace de 33 gauge, din oțel medical inoxidabil, gama sterilizate care oscilează până la 120 vibrații/secundă și care crează 1920 de canale în piele pe secundă!
            Pot fi tratate zona feței, gâtului, decolteului, mâini, coapse, fese, abdomen, dar și zone sensibile: pleoape, scalp, zona genitală.
 
       Ce se întâmplă când se folosește Dermapen4 ? Se produc 2 efecte:
  •  o injurie superficială, rapid reversibilă care declanșează la nivelul pielii un răspuns de vindecare cu stimularea sintezei de colagen și elastină
  •  crearea, prin înțepare, de multiple canale permeabile pentru substanțele active aplicate pe piele în timpul procedurii.
         Aceste substanțe potențează efectele pe care vrem să le obținem prin procedura de microneedling: antiaging, depigmentare, tratamentul cicatricilor.
         Dacă în cazul folosirii seringilor pentru mezoterapie nu putem controla profunzimea injectării decât aproximativ, când vorbim de Dermapen 4, adâncimea acelor poate fi setată cu o precizie foarte bună în gradații de 0,1 mm.
         Asta permite o adaptare bună a adâncimii acelor pentru a trata zone sensibile (pleoape, scalp, zona genitală) dar și o adâncime maximă de 3 mm pentru tratamentul cicatricilor adânci, atrofice (cicatrici postacnee, postchirurgie, postarsură, vergeturi). Tratamentul poate fi folosit pe față (inclusiv pleoape), gât, decolteu, mâini și alte zone ale corpului.  Sunt necesare de obicei între 4-6 ședințe efectuate la un interval de 2-4 săptămâni și ședințe de întreținere a căror frecvență este stabilită de către medicul dermatolog. Înainte de a începe tratamentul se aplică o cremă anestezică pentru a reduce discomfortul.
         Durata tratamentului este de aproximativ 20 minute. Înainte de a începe pielea se curăță cu o soluție antiseptică și se aplică cremă anestezică 20-30 minute. Pe piele se aplică substanțele active (boostere cu acid hialuronic, seruri cu factori de creștere, substanțe depigmentante, etc) și se fac mai multe pasaje cu aparatul la nivelul zonei tratate.
         În funcție de adâncimea tratamentului poate să nu fie necesară o perioadă de refacerea a pielii sau poate exista o perioadă de refacere de 3-5 zile (roșeață, umflare).  În perioada de refacere se folosesc creme cicatrizante și creme cu factor de protecție solară, recomandate de medicul dermatolog.
         Rezultatele sunt progresive după fiecare ședință și apar de obicei între 10-14 zile de la începerea tratamentului.
         Tratamentul cu Dermapen este folosit pentru: riduri ușoare și moderate, laxitate, fotoimbatranire (pete pigmentate, riduri), vergeturi, hiperpigmentari, cicatrici, piele uscată,
          
        Clinica de dermatologie Elixir Medical Clinic din Drobeta Turnu Severin lucreaza doar cu cele mai bune produse : Dermaceuticals. Tratamentele Dermapen 4  sunt efectuate doar de catre un medic specialist in dermatologie.
 
 
       
 

Preturi

Pret
MICRONEEDLING MEDICAL DERMAPEN FATA
750 lei
MICRONEEDLING MEDICAL DERMAPEN CORP
850 lei
MICRONEEDLING MEDICAL DERMAPEN CU EXOZOMI:FATA
1350 lei
MICRONEEDLING MEDICAL DERMAPEN CU EXOZOMI:CORP
1750 lei
PACHET DERMAPEN 4 + PLASMA PROPRIE PRP
1400 lei