Platforma Stellar 𝐌𝟐𝟐™
 


  Platforma Stellar 𝐌𝟐𝟐™ de la Lᴜᴍᴇɴɪs este un sistem avansat și inteligent autorizat de FDA, cu 3 tehnologii bazate pe lumină, ce pot trata peste 30 de afecțiuni ale pielii, de la linii și riduri, la pete de vârstă și pistrui, venele picioarelor, capilarele rupte, leziuni vasculare, rozacee și acnee. De asemenea, oferă atât îndepărtarea cicatricilor, cât și a tatuajelor.
Description: ➡𝑺𝒕𝒆𝒍𝒍𝒂𝒓 𝑰𝑷𝑳, un aplicator versatil pentru tratarea afecțiunilor pielii și pentru îndepărtarea părului, tratamentul acneei, rozaceei, leziunilor pigmentare și vasculare.
Description: ➡𝑴𝒖𝒍𝒕𝒊-𝑺𝒑𝒐𝒕 𝑵𝒅: 𝒀𝑨𝑮 cu tehnologie Multiple Sequential Pulse (𝑴𝑺𝑷™), este tratamentul precis al leziunilor vasculare și venelor picioarelor, pe toate tipurile de piele.
Description: ➡𝑸-𝑺𝒘𝒊𝒕𝒄𝒉𝒆𝒅 𝑵𝒅: 𝒀𝑨𝑮 pentru tonifierea pielii prin tratarea leziunilor pigmentare și îndepărtarea tatuajelor întunecate.
     Sistemul face posibilă tratarea mai multor tipuri de pacienți și a problemelor pielii, cu rezultate dorite și fără consumabile. Ușor de utilizat datorită presetărilor pentru diverse tipuri de tratament,cu un display tactil mare, compartimente mari de depozitare pentru accesorii pe sistem si in cart. 
     Echipamentul M22 care combina in aceeasi platforma un modul IPL, un modul laser NdYag si un model laser Q-Switch reprezinta o tehnologie ce ne ajuta si  pe care o oferim pacientilor nostri in scopul tratarii unor afectiuni medicale si estetice foarte des intalnite,dar si in scop de rejuvenare.
     Combina M22 contine mai multe filtre care determina absorbtia luminii emise in melanina (pigmentul maron, continut in diverse leziuni ale pielii si in par) sau in hemoglobina (pigmentul rosu) din vasele de sange.
     Cu ajutorul tehnologiei, lumina este absorbita selectiv in aceste tinte sau cromofori si nu afecteaza pielea normala din jurul leziunii. Acest principiu este denumit fototermoliza selectiva si a revolutionat felul in care tratam foarte multe afectiuni cutanate.
Pe langa terapia specifica a leziunilor pielii, aplicarea luminii intens pulsate are si un efect de rejuvenare deoarece s-a demonstrat faptul ca lumina si implicit caldura emise in timpul procedurii determina formarea de noi molecule de colagen si elastina ce imbunatatesc culoarea si textura cutanata si duc la un aspect reintinerit al zonei tratate.

 

Cele mai frecvente afectiuni ce pot fi tratate cu lumina intens pulsate sunt:
 • Cuperoza
 • Rozacee
 • Acnee inflamatorie usoara sau moderata
 • Cicatrici acnee
 • Hemangioame
 • Teleangiectazii - leziuni vasculare (vase fine dilatate pe fata, torace si picioare)
 • Pistrui / efelide
 • Keratoze seboreice
 • Formațiuni cutanate
 • Pori dilatați
 • Pete pigmentare- Lentigo-uri solare
 • Modificări legate de vârstă ale pielii
 • Poikilodermie
 • Indepartarea parului in exces
 
 


     Capul IPL are 9 filtre și 3 ghiduri optice care pot fi înlocuite rapid în câteva secunde ce asigura tratamentul a peste 20 de afectiuni ale epidermei și epilare definitive. Răcitorul incorporat in contact cu aria de tratament oferă un confort sporit pacientului iar tehnologia Optimal Pulse (OPT) controlează forma și durata impulsului emis si pulsul secvențial multiplu (MSP ) ofera un tratament mai sigur utilizând răcirea zonei de tratate între impulsurile IPL emise.
     Leziunile vasculare care apar pe piele provoacă o mulțime de probleme estetice. Acestea sunt destul de dificil de ascuns cu produse cosmetice, iar procesul de tratament poate dura mult timp. Prin metode medicamentoase sunt eliminate nu leziunile vasculare, ci procesele care duc la apariția lor. În consecință, perioada de eliminare a acestor boli ale pielii poate dura destul de mult. Pentru eliminarea rapidă și confortabilă a leziunilor vasculare și a altor boli de piele se folosește o procedură cu ajutorul aparatului Laser Lumenis Stellar M22.
      Dispozitivul multimodal Laser Lumenis M22 permite efectuarea procedurilor necesare fără durere și în cel mai scurt timp posibil. De exemplu, eliminarea leziunilor vasculare inestetice va necesita de la 1 până la 4 proceduri, fiecare dintre acestea durând cel mult o jumătate de or   
    La Elixir Beauty Clinic se poate face fotoîntinerire facială sau decolteu, care este realizat cu manipula IPL (Lumenis M22) și presupune acțiunea undei de lumină asupra dermei. Această procedură nu necesită recuperare și imediat după procedură se poate aplica machiajul. De asemenea, se poate face procedura de întinerire cu laser fracțional non-ablativ, care este recomandată pentru persoanele cu cicatrice post acnee și cu pori cronic dilatați. Efectul de lifting este vizibil și pielea este reîmprospătată și devine catifelată.   

 
 

     Cap Laser Nd:YAG
     Laserul Nd:  YAG asigura un tratament precis pentru telangiectazie, hemangioame si diverse leziuni vasculare superficiale si adanci. Ghidurile optice de diferite dimensiuni -pentru tratarea zonelor mari sau mici ,usor de inlocuit sporesc confortul pacientului cu ajutorul răcitorului incorporat in capul laser. Este eficient în tratamentele teleangiectaziilor, hemangioamelor, ridurilor faciale și altor afecțiuni,
     Capul laser Nd: YAG cu tehnologia Lumenis„Multiple Sequential Pulsing” (MSP)  permite răcirea zonei tratate între secvențele impulsurilor  laser. Acest lucru protejează epiderma si faciliteaza utilizarea unei energii mai mari. Rezultatul asigura tratamente sigure pentru toate tipurile de epiderme și un risc redus al efectelor secundare nedorite în tratamentul leziunilor vasculare. Tratamentul pentru patologia vasculară și a cuperozei cu ajutorul aparatului Lumenis M22 este o procedură medicală care presupune eliminarea non-invazivă a vaselor sangvine subțiri de pe piele. Procedura de îndepărtare a leziunilor vasculare are loc printr-o undă de lumină care acționează asupra oxihemoglobinei și favorizează scleroterapia vaselor. Leziunile vasculare apar, de obicei, la persoanele cu piele subțire.
     Procedura pentru leziunile vasculare este realizată cu ajutorul aparatului Lumenis M22 cu manipula Nd Yag. Procedura este suportabilă și nu necesită anestezie, este non-invazivă și nu necesită recuperare. Tratamentul complet pentru patologia vasculara și anume a leziunilor vasculare, include de la 3 până la 6 proceduri, care se fac la interval de 4 săptămâni. La Elixir Beauty Clinic tratamentul pentru leziunile vaculare este realizat de medicul dermatolog specialist. 

 


    Cap Laser Nd:YAG Q-Switched
     Pentru tonifierea texturii epidermei, îndepărtarea tatuajelor  și  tratamente combinate cu alte aplicatii  dermatologice Stellar . Cu piesa de mână se pot folosi pentru tratamente personalizate 7 dimensiuni ale spotului , dintre care 4 sunt disponibile si in varianta single use.
     Piesa de mână contine un sistem de emisie TopTop-Hat, care ofera o distribuție omogenă a energiei. Acest lucru îmbunătățește siguranța și eficacitatea tratamentului, ceea ce minimizează riscul de deteriorare a epidermei, modificări ale structurii țesutului și apariția unor deformări in acesta datorita energiei laser.
     Aplicatii : tratamentul tatuajelor (tatoo removal) ,skin tonning  si tratamente combinate.

 
 

 

Preturi

Pret
Tratament IPL Lumenis M22 - interval 10 - 19 pulsuri / puls
15 lei
Tratament IPL Lumenis M22 - interval 20 - 29 pulsuri / puls
13 lei
Tratament IPL Lumenis M22 - interval 30 - 39 pulsuri / puls
12 lei
Tratament IPL Lumenis M22 - interval 40 - 59 pulsuri / puls
11 lei
Tratament IPL Lumenis M22 - minim 5 - 9 pulsuri / puls
20 lei
Tratament IPL Lumenis M22 - peste 60 pulsuri / puls
10 lei
Tratament IPL Lumenis M22 - rejuvenare /zona (fata, decolteu)
500 lei
Tratament IPL Lumenis M22 - rejuvenare /zona (gat)
400 lei
Tratament IPL Lumenis M22 pigmentatie - Un Impuls
20 lei
Tratament IPL Lumenis M22 pigmentatie - Barbie
200 lei
Tratament IPL Lumenis M22 pigmentatie - Nas
250 lei
Tratament IPL Lumenis M22 pigmentatie - Fruntea
250 lei
Tratament IPL Lumenis M22 pigmentatie - Nasul
300 lei
Tratament IPL Lumenis M22 pigmentatie - Regiunea Periorbitala
300 lei
Tratament IPL Lumenis M22 pigmentatie - Gatul
400 lei
Tratament IPL Lumenis M22 pigmentatie - Maini
200 lei
Tratament IPL Lumenis M22 pigmentatie - Obraji
400 lei
Tratament IPL Lumenis M22 pigmentatie - Nas+Obraji
500 lei
Tratament IPL Lumenis M22 pigmentatie - Brat pana la cot
350 lei
Tratament IPL Lumenis M22 pigmentatie - Decolteu
500 lei
Tratament IPL Lumenis M22 pigmentatie - Antebrat
400 lei
Tratament IPL Lumenis M22 pigmentatie - Fata Integral
500 lei
Tratament IPL Lumenis M22 pigmentatie - Abdomen
500 lei
Tratament IPL Lumenis M22 pigmentatie - Brate Integrale
650 lei
Tratament IPL Lumenis M22 pigmentatie - Partea Superioara a Spatelui
700 lei
Tratament IPL Lumenis M22 pigmentatie - Fata+ Gatul
800 lei
Tratament IPL Lumenis M22 pigmentatie Fata + Gatul + Decolteu
1250 lei
Tratament IPL Lumenis M22 - acnee - Decolteu
250 lei
Tratament IPL Lumenis M22 - acnee - Fata
300 lei
Tratament IPL Lumenis M22 - acnee - Pometi
250 lei
Tratament IPL Lumenis M22 - acnee - Partea Superioara a spatelui
550 lei
Tratament IPL Lumenis M22 - acnee - Fata + Gatul + Decolteu
650 lei
Tratament IPL Lumenis M22 - acnee - Fata+ Gatul
450 lei
Leziuni vasculare, telangiectazie, hemangioame - O leziune vasculara ( 15 min)
150 lei
Leziuni vasculare, telangiectazie, hemangioame - Barbie
200 lei
Leziuni vasculare, telangiectazie, hemangioame - Buza Superioara
200 lei
Leziuni vasculare, telangiectazie, hemangioame - Nasul
250 lei
Leziuni vasculare, telangiectazie, hemangioame - Obraji
350 lei
Leziuni vasculare, telangiectazie, hemangioame - Nasul + Obraji
450 lei
Leziuni vasculare, telangiectazie, hemangioame - Fata integrala
500 lei
Leziuni vasculare, telangiectazie, hemangioame - Telangiectazil zona mica
400 lei
Leziuni vasculare, telangiectazie, hemangioame - Telangiectazil zona medie
800 lei
Leziuni vasculare, telangiectazie, hemangioame - Telangiectazil zona mare
1200 lei
Leziuni vasculare, telangiectazie, hemangioame - Corp - interval 10 - 19 pulsuri / puls
15 lei
Leziuni vasculare, telangiectazie, hemangioame - Corp - interval 20 - 29 pulsuri / puls
13 lei
Leziuni vasculare, telangiectazie, hemangioame - Corp - interval 30 - 39 pulsuri / puls
12 lei
Leziuni vasculare, telangiectazie, hemangioame - Corp - interval 40 - 59 pulsuri / puls
11 lei
Leziuni vasculare, telangiectazie, hemangioame - Leziuni vasculare, telangiectazie, hemangioame
20 lei
Leziuni vasculare, telangiectazie, hemangioame- Corp - peste 60 pulsuri / puls
10 lei
Proceduri IPL + Nd- Yag (reintinerire,cuperoza, hiperpigmentari) - Decolteu
420 lei
Proceduri IPL + Nd- Yag (reintinerire,cuperoza, hiperpigmentari) - Torace Anterior
480 lei
Proceduri IPL + Nd- Yag (reintinerire,cuperoza, hiperpigmentari) - Obraji
350 lei
Proceduri IPL + Nd- Yag (reintinerire,cuperoza, hiperpigmentari) - Nas
200 lei
Proceduri IPL + Nd- Yag (reintinerire,cuperoza, hiperpigmentari) - Gat
450 lei
Proceduri IPL + Nd- Yag (reintinerire,cuperoza, hiperpigmentari) - Maini
450 lei
Proceduri IPL + Nd- Yag (reintinerire,cuperoza, hiperpigmentari) - Umeri/ Spate Superior
600 lei
Proceduri IPL + Nd- Yag (reintinerire,cuperoza, hiperpigmentari) - Antebrate
500 lei
Proceduri IPL + Nd- Yag (reintinerire,cuperoza, hiperpigmentari) - Brate
400 lei
Proceduri IPL + Nd- Yag (reintinerire,cuperoza, hiperpigmentari) - Antebrate+ Brate
750 lei
Proceduri IPL + Nd- Yag (reintinerire,cuperoza, hiperpigmentari) - Gambe
450 lei
Proceduri IPL + Nd- Yag (reintinerire,cuperoza, hiperpigmentari) - Aplicare Crema Anestezica
50 lei
Tratament laser M22 multi-spot Nd: YAG - interval 10 - 29 pulsuri
18 lei
Tratament laser M22 multi-spot Nd: YAG - interval 30 - 59 pulsuri
15 lei
Tratament laser M22 multi-spot Nd: YAG - minim 5 - 9 pulsuri
20 lei
Tratament laser M22 multi-spot Nd: YAG - peste 60 pulsuri / puls
10 lei
Tratament laser M22 multi-spot Nd: YAG – o leziune vasculara
150 lei
Tratament Laser Q-Switch pentru scoatere tatuaje - Tratament laser M22 multi-spot Nd: YAG - interval 10 - 29 pulsuri
18 lei
Tratament Laser Q-Switch pentru scoatere tatuaje - Tratament Laser Q-Switch pentru scoatere tatuaje
15 lei
Tratament Laser Q-Switch pentru scoatere tatuaje - Tratament laser M22 multi-spot Nd: YAG - minim 5 - 9 pulsuri
20 lei
Tratament laser M22 multi-spot Nd: YAG - minim 5 - 9 pulsuri - Tratament laser M22 multi-spot Nd: YAG - peste 60 pulsuri / puls
10 lei
Tratament Laser Q-Switch pentru scoatere tatuaje - Zona mica 5x5 cm ( in functie de grad de umplere)
250 lei
Tratament Laser Q-Switch pentru scoatere tatuaje - Zona medie 10x10 cm ( in functie de grad de umplere)
500 lei
Tratament Laser Q-Switch pentru scoatere tatuaje - Zona mare 15x15 cm ( in functie de grad de umplere)
750 lei
Tratarea vergeturilor/cicatrici: M22 - Cicatrici/Vergeturi (1 cm)
150 lei
Tratarea vergeturilor/cicatrici: M22 - Zona 10x10 cm
800 lei
Tratarea vergeturilor/cicatrici: M22 - Vergeturi (brațele)
1300 lei
Tratarea vergeturilor/cicatrici: M22 - Vergeturi (decolteu sau piept)
1400 lei
Tratarea vergeturilor/cicatrici: M22 - Vergeturi (abdomen, părțile laterale)
1500 lei
Tratarea vergeturilor/cicatrici: M22 - Vergeturi (fese)
1100 lei
Tratarea vergeturilor/cicatrici: M22 - Vergeturi (coapse, partea internă sau externă)
1900 lei
Tratarea vergeturilor/cicatrici: M22 - Vergeturi (coapse + fese 1/2
2000 lei
Tratarea vergeturilor/cicatrici: M22 - Vergeturi (coapse + fese)
2500 lei