Chirurgie Plastica

 

 

ECHIPA NOASTRA DE MEDICI SPECIALISTI PENTRU SPECIALIZAREA CHIRURGIE PLASTICA ESTE FORMATA DIN:

  • MEDIC SPECIALIST CHIRURGIE PLASTICA, ESTETICA SI MICROCHIRURGIE RECONSTRUCTIVA - DR. TRANCA MARIUS


      Chirurgia plastică, estetică și microchirurgia reconstructivă tratează pacienți cu defecte sau diformități congenitale sau dobândite. Defectele dobândite pot rezulta în urma bolilor sistemice, a traumatismelor, a arsurilor, a patologiei tumorale, degenerative sau a îmbătrânirii.

     Obiectivul specialității este restaurarea sau îmbunătățirea funcției afectate și a aspectului fizic prin proceduri corectoare sau reconstructive.
     Chirurgia plastică abordează intervenții chirurgicale de tip estetic – în vederea îmbunătățirii trăsăturilor fizice ale pacientului și estomparea unor efecte provocate de procesul îmbătrânirii, și intervenții de tip constructiv- reparator.
     La Elixir Medical Clinic, beneficiezi de servicii medicale performante, de specialiști cu experiență ce colaborează pentru buna evoluție a pacientului. Fiecare caz poate fi tratat multidisciplinar, în funcție de necesitate. Programează-te la consult!

     Obiectivele chirurgiei plastice
     Principalele obiective ale chirurgiei plastice sunt corectarea unor trăsături anormale, ameliorarea unor probleme de sănătate și reconstrucția unor defecte sau cicatrici dobândite în urma unor alte intervenții chirurgicale de amploare.
     Prin intermediul intervențiilor reconstructive se pot corecta defectele abdominale la pacienții care au suferit o operație de tip gastric sleeve în vederea scăderii ponderale și care au pierdut elasticitatea tegumentului la nivel abdominal.
     De asemenea, în colaborare cu chirurgia vasculară, prin intermediul chirurgiei plastice reconstructive, se efectuează operații la nivelul bontului de rezecție în vederea cicatrizării corespunzătoare pentru protezarea ulterioară.

 

 

      Chirurgia estetica este o chirurgie inalt specializata, ce se adreseaza atit femeilor cit si barbatilor. Necesitatea unei chirurgii corectoare este frecventa si, de cele mai multe ori, justificata din punct de vedere morfologic. Interventiile estetice solicita chirurgului nu numai cunostinte medicale, ci si o intelegere particulara a personalitatii pacientului, deoarece in spatele acestei solicitari se afla atat de arbitrarul termen de "frumusete". El trebuie sa inteleaga ce cauta pacientul si sa stie ce ii poate oferi, in acelasi timp sa invete pacientul sa se priveasca cu alti ochi, sa isi aprecieze datele naturale, si mai ales, sa nu isi subordoneze perspectivele exclusiv aspectului fizic. Comunicarea si dialogul apropie chirurgul plastic de pacientul sau, atit medical cit si uman. Corectia chirurgicala, atunci cind este bine indicata, practicata si urmarita, aduce, in majoritatea cazurilor, o senzatie de bunastare, care poate merge de la simpla placere, pina la transformarea radicala a unui individ.

       Chirurgia reconstructiva

     Este provocatoare deoarece prin aceasta se incearca reconstruirea unei parti a corpului sau a unei functii deteriorate sau absente. Tehnicile folosite au complexitati diferite si incearca sa reconstituie naturalul, folosind metode omenesti.

     Avantajele si dezavantajele folosirii uneia sau alteia dintre tehnici va fi discutata cu chirurgul plastic la consultatiile preoperatorii, iar succesul rezultatului va depinde de corectitudinea tehnicii folosite, de experienta medicului, de calitatea materialelor folosite precum si de particularitatile individuale ale pacientului.


 

 

Preturi

Pret
MEDIC SPECIALIST CHIRURGIE PLASTICA, ESTETICA SI MICROCHIRURGIE RECONSTRUCTIVA - DR. TRANCA MARIUS
CONSULTATIE
250 lei
VOLUMIZARE BUZE : JUVEDERM ULTRA 3 - 1 ML
1200 lei
VOLUMIZARE BUZE : JUVEDERM ULTRA SMILE / VOLIFT RETOUCH - 0,55 ML
800 lei
JUVEDERM VOLUMA, VOLITE,VOLUX, VOLIFT, VOLBELLA - 1 ML
1300 lei
TRATAMENT VOLUMIZARE BUZE REVOLAX FINE,SUB-Q,DEEP 1,1 ml
900 lei
TRATAMENTUL RIDURILOR DE EXPRESIE-O ZONA
700 lei
TRATAMENTUL RIDURILOR DE EXPRESIE- 2 ZONE
1000 lei
TRATAMENTUL RIDURILOR DE EXPRESIE-3 ZONE
1100 lei
TRATAMENTUL HIPERHIDROZEI (TRANSPIRATIE EXCESIVA-AXILA
2200 lei
TRATAMENTUL HIPERHIDROZEI (TRANSPIRATIE EXCESIVA)-PALME
2200 lei
TRATAMENTUL HIPERHIDROZEI (TRANSPIRATIE EXCESIVA)-PLATAR(PICIOARE)
2200 lei