Endymed Pro 3Deep RF

EndyMed este o platformă de tratament all-in-one, flexibila si modernă ce ofera solutii estetice inovatoare pentru tratamentul fractionat al ridurilor, lifting-ul nonchirurgical, diminuarea cicatricilor post-traumatice si post-acneice, reducerea circumferintei, celulitei, remodelarea corporala, precum si Microneedling RF pentru fata, gat si corp.

barbati - femei

Lipoliza

Lipoliza Elixir Medical Clinic- Drobeta Turnu Severin. Lipoliza este o metoda de tratament prin care se dizolva grasimile localizate de dimensiuni mici sau medii de la nivelul stratului subdermal, grasimi care nu pot fi eliminate prin exercitii fizice sau diete.

femei

PRX-T33 Peeling Chimic

Peeling Chimic PRX T33 Drobeta Turnu Severin - Elixir Medical Clinic Tratamentul este revolutionar pentru ca foloseste proprietatile acidului tricloracetic in concentratie mare (TCA 33%) insa este lipsit de reactiile adverse asociate acestuia precum inrosirea pielii, senzatie de usturime sau hiperpigmentare reactiva

femei - barbati

Injectari cu Botox

Injectari cu botox Drobeta Turnu Severin - Elixir Medical Clinic Toxina botulinica (Botox) este o neurotoxină de natură proteică, fiind o exotoxină de origine bacteriană, care acționează la nivel neuronal, prin blocarea impulsurilor transmise prin nervi de la creier la mușchi.

femei - barbati

Injectari cu Acid Hialuronic

Injectari cu acid hialuronic Drobeta Turnu Severin - Elixir Medical Clinic Acidul hialuronic ajuta la retinerea apei si asigura hidratarea fibrelor de colagen si elastina. De asemenea, s-a demonstrat ca acidul hialuronic ajuta la vindecarea mai rapida a ranilor si la estomparea cicatricilor.

femei - barbati

Intraceuticals

Intraceuticals Drobeta Turnu Severin | Elixir Medical Clinic Elixir Medical Clinic va pune la dispozitie tratamentul : Intraceuticals denumit si tratamentul preferat al vedetelor Hollywoodiene . Intraceuticals este un tratament facial folosit de catre cele mai exclusiviste clinici estetice din lume. Actionat cu ajutorul tehnologiei cu oxigen hiperbaric, Intraceuticals este un sistem revolutionar non-invaziv destinat ridurilor care inlocuieste traditionalele tratamente invazive cu substante active benefice pielii.

femei - barbati

Peeling Chimic Medical

Peeling Chimic Drobeta Turnu Severin - Elixir Medical Clinic Peelingul chimic este o metodă de întinerire facială care presupune exfolierea epidermei cu ajutorul unei substanţe chimice, având rolul de a îndepărta celulele moarte şi de a stimula regenerarea celulară. În funcţie de particularităţile şi problemele tenului, acesta se realizează prin mai multe grade de profunzime şi cu substanţe diferite.

femei - barbati

PRP - Terapia Vampir

Terapai Vampir PRP Drobeta Turnu Severin - Elixir Medical Clinic Tratamentul cu sânge propriu este azi tot mai mult folosit în întreaga lume cu scopul de a reîntineri pielea fetei, a gâtului, a decolteului si a mâinilor. Aceasta procedura se adreseaza pacientilor care vor o îmbunatatire a aspectului, dar nu vor sa apeleze la injectarea cu o substanta chimica sau artificiala.

femei - barbati

Mezoterapie

Mezoterapie Drobeta Turnu Severin - Elixir Medical Clinic Mezoterapia este o procedură minim-invazivă care presupune administrarea directă a substanțelor medicamentoase (vasodilatatoare, vitamine, aminoacizi, minerale etc.) la nivelul zonelor afectate prin injectare intradermică, cu scopul stimulării oxigenării locale și a foliculior piloși existenți, promovării apariției de noi fire, cât și pentru stoparea anumitor procese care determină pierderea firelor de păr.

femei - barbati

Dermapen 4

Dermapen 4 Drobeta Turnu Severin - Elixir Medical Clinic Microneedlingul este o formă de mezoterapie, care se efectuează cu un dispozitiv specializat, în locul tradiționalei seringi. Aparatele de microneedling sunt dispozitive de penetrare transcutanată care crează la nivelul pielii 2 efecte: o injurie superficială, rapid reversibilă care declanșează la nivelul pielii un răspuns de vindecare cu stimularea sintezei de colagen și elastină și al 2 efect este crearea prin înțepare de multiple canale permeabile pentru substanțele active aplicate pe piele în timpul procedurii.

femei - barbati

Plexr-Generator Plasma Medicala

Plexr-Gerator Plasma Medicala Elixir Medical Clinic Plexar este un sistem revolutionar minim-invaziv, ce foloseste o tehnica de exceptie care genereaza un fascicol de plasma fizica cu temperatura foarte mare. Acesta un dispozitiv mobil, practic si ergonomic si are doua piese de mana cu doua puteri diferite ce asigura o flexibilitate a modului de tratament in functie de indicatii, suprafata tratata si rezultatul dorit.

femei - barbati

Platforma Stellar 𝐌𝟐𝟐™ Lumenis

Lumenis Stellar M22 Drobeta Turnu Severin - Elixir Beauty Clinic Platforma S𝐭𝐞𝐥𝐥𝐚𝐫 𝐌𝟐𝟐™ de la Lᴜᴍᴇɴɪs este un sistem avansat și inteligent autorizat de FDA, cu 3 tehnologii bazate pe lumină, ce pot trata peste 30 de afecțiuni ale pielii, de la linii și riduri, la pete de vârstă și pistrui, venele picioarelor, capilarele rupte, leziuni vasculare, rozacee și acnee. De asemenea, oferă atât îndepărtarea cicatricilor, a părului, cât și a tatuajelor.

femei - barbati

 Laser CO2

Laser CO2 Drobeta Turnu Severin Laserul CO2 fracțional ablativ și chirurgical Bison Medical FIRE-XEL, utilizat pentru tratamentul pielii, are un sistem integrat medical 3-în-1: laser CO2 fracțional ablativ, laser CO2 chirurgical și sistem avansat de analiză a pielii. Este folosit pentru tratamente anti-ageing, rejuvenare facială completă prin stimularea formării colagenului, tratamentul diferitelor cicatrici (post-acnee, intervenți chirurgicale, urme de arsură etc), uniformizarea tonurilor pielii, tratamente anti-rid, pistrui, dar și pentru anumite intervenții chirurgicale.

femei - barbati

Elixir Medical Clinic

Cardiologie, Ginecologie, Urologie, Medicina Interna, Pediatrie, Endocrinologie, Dermatologie, Orl, Pneumologie, Reumatologie, Oftalmologie,Optica Medicala, Neurologie, Chirurgie Estetica si Plastica, Ortopedie,Medicina Muncii, Colonoscopie si Gastroscopie.Va asteptam in noua locatie din Bld. Ion C. Bratianu Nr. 3!

NE GASITI SI PE RETELELE SOCIALE