Endymed Pro 3Deep R

    

Tehnologia inovatoare de radiofrecvență 3DEEP® de la EndyMed Pro este o soluție  eficientă pentru tratamentele de tonifiere și conturare nonablativa și fracționată pentru față, gât și decolteu, cicatrici acneice si vergeturi.
     Tehnologia 3Deep® patentata de catre EndyMed, consta in emiterea undelor de radiofrecventa la nivelul celor trei straturi ale pielii fara durere , stimuland productia naturala de colagen pentru reducerea ridurilor si pentru mai mult tonus si fermitate.
3DEEP ™ folosește o serie de electrozi și un algoritm specific care directioneaza precis energia termica. Câmpurile electrice multiple create se resping reciproc, ceea ce duce la combinația ideală de energie si creaza un patern termic tridimensional. Forțele de respingere dintre câmpurile electromagnetice adiacente conduc energia vertical în țesutul țintă, reducând cantitatea de energie disipata, inclusiv senzatia de disconfort pe suprafața pielii.
     Cu cele 6 generatoare de unde cu frecventa radio, 3DEEP® este una din tehnologiile de varf din acest moment. Echipamentul livreaza energie radio focusata in profunzimea dermului cu injurie si durere minima la nivelul epidermului fiind eficient si sigur pentru toate tipurile de piele. Cu EndyMed experimentati un tratament rapid, precis, confortabil care nu necesita timp de recuperare prea lung dar in schimb ofera rezultate uimitoare, imediate, care continua sa se instaleze in lunile ce urmeaza procedurii.  

      Cum fuctioneaza FSR 3Deep® EndyMed ?

      Piesa FSR 3DEEP® ( Fractional Skin Resurfacing) de la EndyMed este special concepută pentru tratamentul pielii aspre si rugoase, mature, cu hiperpigmentare, cu riduri și/sau cicatrici atât pentru față, cât și pentru corp. FSR 3DEEP® conferă pielii o suprafață netedă, strălucitoare, tonus crescut, elasticitate optima si reduce hiperpigmentarea. Prin aceasta procedura se obtin simultan,scurtarea fibrelor de colagen din derm, cresterea tonusului si reducerea semnificativa a ridurilor precum si microablatia fractionata a epidermului ce ofera efectul de luminozitate. 
3DEEP® Fractional Skin Resurfacing tratează eficient ambele straturi ale pielii implicate in imbatranire cu rezultate optime. Procedura implica aplicarea cremei anestezice si dureaza aproximativ 1 ora. Timp de recuperare:3-5 zile.

     Cum functioneaza Intensif 3DEEP® EndyMed?

     Intensif EndyMed este una din tehnologiile aprobata FDA de microneedling cu radiofrecventa de pe piața estetica. Propulsat de patentul unic 3DEEP® RF a EndyMed, Intensif se remarcă printre celelalte tehnologii de microneedling cu modul său de operare exclusiv, eficient și rapid.

     Adâncimea de penetrare a acelor Intensif, este reglabilă, și este cuprinsă între 0,5 mm și 5 mm, ajustandu-se de catre operator in functie de aria tratata. Soluția pentru tratarea cicatricilor postacnee, vergeturilor, ridurilor profunde și îmbunătățirii texturii pielii, tratamentele Intensif oferă rezultate initiale vizibile semnificativ, cu îmbunătățire continuă a conditiei pielii, la mult timp după finalizarea tratamentelor. Procedura implica aplicarea cremei anestezice si dureaza aproximativ 1 ora. Timp de recuperare:3-5 zile.
 

      Indicatii postprocedura ( FSR si Intesif):

• In ziua procedurii nu aplicati farduri
• Este interzisa aplicarea produselor de peeling sau alti exfolianti
• Minimizati expiunerea la soare si aplicati crema de protectie solara cu indice inalt si spectru larg ( UVA si UVB)
• Barbatii vor evita indepartarea parului facial timp de aproximativ o sapatamana
• Respectati cu strictete indicatiile medicului

      Contraindicatii pentru procedurile cu radiofecventa FSR si Intensif?

• Stimulatoare cardiace
• Insuficienta cardiaca severa
• Implanturi metalice
• Retinoizi sistemici
• Leziuni active in aria tratata ( herpes, plagi deschise, etc)
• Boli autoimmune
• Diabet zaharat dezechilibrat
• Tulburari de coagulare
• Medicatie anticoagulanta

     EndyMed este o platforma ce poate fi configurata STANDARD  cu 4 aplicatori :

  •      Intensif

     Capatul de tratament Intensif de la ENDYMED este una din tehnologiile Radiofrecventa si Microneedling motorizata neizolata aprobata de FDA de pe piața. Alimentat de tehnologia unica 3DEEP™ RF de la ENDYMED, Intensif iese in evidenta prin modul sau de operare exclusiv, neted si rapid.

  • FSR
    Capatul de tratament special conceput pentru radiofreceventa fractionata, pentru tratamentul rugozitatii pielii, hiperpigmentarii, ridurilor si cicatricilor atat pe zonele faciale, cat si ale corpului. 3DEEP® FSR, foloseste in mod unic 112 electrozi minusculi care permit micro-ablatia fractionata simultana a epidermei, impreuna cu incalzirea volumetrica a 100% din derm.Capatul de tratament FSR conceput pentru refacerea pielii și îmbunătățirea texturii, reducerea porilor, diminuarea hiperpigmentarii, reducerea ridurilor și a cicatricilor atât pe față, cât și pe corp.

 

 
  •    I-Fine   
    Conceput special pentru tratamentul ridurilor, tonifica și intinde pielea ridata de pe față, linia mandibulara si gât. Tratamentul oferă rezultate bune, în special în zonele delicate, sensibile și greu de tratat precum cele din jurul gurii.Conceputa special pentru tratamentul ridurilor, tonifica și intinde pielea ridata de pe față, linia mandibulara si gât. 
  • Contour Handpiece 

         Proiectat special cu tehnologia inovativă cu radiofrecvență și Vacuum pulsat controlat electronic, dubleaza încalzirea profunda. Vacuumul si caldura 3DEEP maresc aportul de sange si stimuleaza circulatia catre zonele predispuse celulitei si grasimilor, pentru accelerarea arderilor . Activeaza sistemul limfatic, care asigura o eliminare mai buna a toxinelor si o reducere a edemului.
 
 
    Mini Shaper Handpiece

     Special conceput pentru tratamentul focalizat pe linia maxilarului, sub bărbie, brațe și genunchi. Ofera rezultate  ideale si mentine caldura in tesuturi mai mult timp dupa ce tratamentul s-a terminat.
 
Shaper Handpiece 

      Aplicatorul a fost conceput de către experți în dermatologie și tehnologie cu radio-frecvență pentru a trata zone mai ample ale corpului, cum ar fi: zona abdomenului, a fesierilor și a coapselor. Tratamentul ameliorează aspectul lax al pielii, atacă stratul celulitic și reduce cu eficiență din circumferința zonei targetate fără disconfort sau timp de recuperare.
In centrul nostru ai acces la o gama variata de tratamente special concepute pentru tine !
     Elixir Medical Clinic ofera pacientilor sai servicii de dermatologie si estetica medicala pentru rezultate sigure,eficiente si de durata!
     Ne gasiti pe I.C Bratianu, Nr.3 (zona stomatologiei) in Drobeta Turnu Severin. 
 

 

Preturi

Pret
Ochi
120 lei
600 lei
Mustata
50 lei
250 lei
Frunte
75 lei
375 lei
Obraji
100 lei
500 lei
Fata
300 lei
1500 lei
Gat
150 lei
750 lei
Fata+Gat
400 lei
2000 lei
Decolteu
150 lei
750 lei
Fata+Gat+Decolteu
500 lei
2500 lei
Brate
250 lei
1600 lei
Abdomen
250 lei
1600 lei
Flancuri
200 lei
1300 lei
Abdomen+Flancuri
400 lei
2600 lei
Picior Lung+Fese
650 lei
4200 lei
Fese
250 lei
1600 lei
Coapse Posterior
250 lei
1600 lei
Coapse Posterior+Fese
400 lei
2600 lei
Coapse Anterior
250 lei
1600 lei
Coapse
400 lei
2600 lei
Coapse+Fese
550 lei
3550 lei
Genunchi
200 lei
1300 lei
Gambe
200 lei
1300 lei
Intensif(Tratamentcu 1000 de impulsuri-30-60 min)
2200 lei
FSR(Tratament cu 450 de impulsuri/30-60min)
1500 lei
Intensif(Tratamentcu 1000 de impulsuri) + FSR(Tratament cu 450 de impulsuri)
3200 lei